C & Python Developer

RemoteNederland, Flevoland, Lelystad / RemoteDevelopment

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een C & Python developer die ons ontwikkelteam wil versterken bij het werken aan onze Mijndomein hosting omgevingen.


Wat ga je doen?

Je komt te werken in het development team, waar je voor ons hosting platform de lead developer bent. De standplaats is Lelystad, maar sinds Corona werken we remote. Dat blijven we daarna ook grotendeels doen.

Wel vinden we het belangrijk dat we elkaar ook fysiek ontmoeten. Zodra dat weer mogelijk is, zullen we dat 1 a 2 dagen per week doen. Zo bouwen wij verder aan ons platform en ontwikkelen het hele jaar door aan nieuwe ideeën en producten.

Wij werken in multidisciplinaire projectteams. Dat betekent dat je ook samenwerkt met product managers en collega’s van klantbeleving. We hebben een zeer ervaren developer in huis die het hosting platform opgezet heeft. Hij is voor jou een belangrijke sparringpartner.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte om je eigen ideeën uit te werken en bovenal werk je veel met de nieuwste technieken. Wij vinden het leuk om alles net even anders te doen dan de rest!


Wat bieden wij?

Wij hebben een erg toffe informele en creatieve werkplek. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte om je eigen ideeën uit te werken gebruikmakend van een mooie stack in een jong en beetje gek bedrijf.

Niet geheel onbelangrijk zijn de uitstekende arbeidsvoorwaarden die we hebben, zoals een studiebudget, een goede bonusregeling en een premievrij pensioen.

Vereisten

Welke technieken vragen we?

 • Gedegen kennis van en werkervaring met de C is een must
 • Gedegen kennis van en werkervaring met Python is een must
 • Goede kennis van en werkervaring met Apache, Varnish, HAProxy, Consul en MariaDB
 • Kennis van en werkervaring met Amazon AWS, met name: IAM, VPC, EC2, RDS, Route 53, CloudWatch, Lambda, S3
 • Kennis van en werkervaring met Debian GNU/Linux
 • Kennis van en werkervaring met LXC of vergelijkbare containertechnologie
 • Kennis van en werkervaring met TCP/IP netwerken in gevirtualiseerde omgevingen
 • Kennis van en werkervaring met NFS servers en clients
 • In staat om met een architecturale blik naar een platform te kijken en te bepalen wat er nodig is om het (structureel) te verbeteren of aan te passen waar nodig


Wat vragen we verder van jou?

Dat je met deze technieken wil werken, je analytisch bent en je graag experimenteert. Iemand die gewoon doet, fouten durft te maken en daarvan leert!

Je kritische blik gebruik je om jezelf continu te dwingen om jezelf en je team te verbeteren. Je werkt graag in teamverband en multidisciplinair werken vind je prettig. Verder is je Engels bijna net zo goed als je Nederlands en waarderen we het als je:

 • beschikbaar bent voor 40 uur
 • humor hebt en positief bent ingesteld
 • het belangrijk vindt om jezelf te blijven ontwikkelen en jezelf daarom op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen

of

Energiek team

We zijn een beide-benen-op-de-grond organisatie met een informele werksfeer. Je werkt samen met jonge, gedreven en ambitieuze collega’s. Als talent krijg je alle vrijheid en steun om jezelf te ontwikkelen en bieden wij een open en innovatieve cultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. We enthousiasmeren elkaar, dagen elkaar uit en houden van mensen die naar voren stappen.